Over genderrevealvideo.nl

De mooiste momenten op beeld

Gender reveal video is ontstaan door de steeds populairdere gender reveal party’s die zijn overgewaaid uit Amerika. Tijdens een gender reveal party komen vrienden, familie en collega’s samen om erachter te komen wat het geslacht wordt van jullie baby. Het geslacht van de baby kan bijvoorbeeld bekend worden gemaakt door het opensnijden van een taart, het doorprikken van een balloon of een party popper. Tijdens de bekendmaking wordt de kleur roze of blauw gebruikt, zodat het geslacht duidelijk is voor iedereen die aanwezig is. Dit bijzondere moment kun je vast laten leggen op video, zodat je later (wellicht samen met jullie kindje) de video nog eens terug kunt bekijken. Ook de mensen die er niet bij konden zijn, of mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar het geslacht kunnen de video bewonderen op bijvoorbeeld social media.

“De waardevolste momenten leg ik graag voor jullie vast op video”

Sinds vijf jaar heb ik het genoegen om het leukste beroep van de wereld uit te oefenen, namelijk: videograaf! Ik neem jullie graag mee in mijn avontuur die begon als klein meisje.

o
FotoBeauRodewijk

Beau Rodewijk

VIDEOGRAAF

Persoonlijk. Flexibel. Lichte stijl. Onopvallend. Passie voor mijn werk.

Genderrevealvideo.nl is een bedrijf wie zich specifiek richt op het maken van gender reveal video’s. Zij onderscheidt zich door goed te luisteren naar de wensen van de klanten, persoonlijk contact te hebben, flexibel te zijn en professioneel werk te leveren voor een goede prijs. Het bedrijf is onder leiding van mij, Beau Rodewijk. Als kleine Beau droomde ik al van alles wat met video/televisie/camera’s te maken had, totdat ik erachter kwam dat hier een opleiding voor was. Mijn droom werd werkelijkheid.

 

 

Vier jaar lang heb ik gestudeerd voor videograaf en daarnaast heb ik dit werk een half jaar lang mogen doen op Curacao. Dit vond ik zo ontzettend leuk dat ik dit werk ben gaan doorzetten in Nederland. De eerste paar jaar heb ik mij volledig gefocust op het filmen van bruiloft video’s, maar al snel werd ook mijn interesse gewekt in de gender reveal video. De emoties, glimlachen, blije reacties en ontroerende momenten helpen mij telkens weer herinneren wat ik eigenlijk voor geweldige baan heb. Ik wil hier nog lang niet mee stoppen. Voel je vrij om een berichtje naar mij te sturen (Whatsapp, Facebook, mail, bellen, het mag allemaal).